Een unieke website waarbij marketing voorop staat

Webdesign

Website laten maken met juiste marketing en StroyBrand

Een website met de juiste boodschap

Het design van de website is niet hetgeen wat direct zorgt voor nieuwe klanten. Daarvoor is meer nodig dan mooie plaatjes. Welk probleem lost het bedrijf voor de klant op?

Om dat duidelijk te krijgen gebruiken we storytelling marketing. Het design van deze nieuwe website is een perfecte basis voor alle soorten websites omdat de marketingboodschap op nummer 1 staat.

Vertelt jouw website in één oogopslag welk probleem je oplost voor de klant?

We kunnen jou helpen!

Arv dit geeft zo'n goed gevoel!!

Het probleem was dat de website sterk verouderd was na 6 jaar, het paste niet meer bij wat ik in de dagelijkse praktijk deed. Er heeft een verschuiving plaatsgevonden wat betreft mijn werkzaamheden. Deze kwamen niet meer overeen met wat ik op mijn oude website presenteerde.

Omdat ik niet de kennis heb voor het maken van een website wist ik niet waar ik moest beginnen, wat passend is aan tekst en welke doelgroep ik wil bereiken. Een heleboel vragen die er voor zorgen dat ik de vraag bij Marketing by Arv heb neergelegd.

De aandacht die er voor mij als persoon is geweest was het grote verschil. De wensen werden steeds weer afgestemd mijn wens. De manier waarop we tot het eindresultaat zijn gekomen, maakt dat het overzichtelijk is wat wij bij Samen Doen bieden. Aan de basis van de website stond de focus op het probleem die een klant heeft. Logisch om dat voorop te stellen maar meestal gaat het als eerste om het uiterlijk van de site.

Het enthousiasme, de passie voor het vak, de manier van interviewen werkt aanstekelijk. Tijdens de één-op-één sessies om de boodschap helder te maken kreeg ik hernieuwde energie om weer enthousiast te gaan ondernemen. Arvid weet je mee te nemen in je eigen proces. Door de manier van vragen, tot de kern komen van wat voor mij belangrijk is binnen het bedrijf. Dat gaf een goed gevoel, terwijl het ontwerp van de website nog moest komen.

Het resultaat is een fantastische nieuwe website en de visitekaartjes stralen beide één duidelijke boodschap uit. Mijn visie is nu in één oogopslag helder en duidelijk.

Video: Trek jouw ideale klant aan

3 redenen waarom het vaak misgaat en wat je daaraan kunt doen. Meld je aan voor de video die jou op weg helpt om de ideale klant aan te trekken.

Video: Trek jouw ideale klant aan
more-info more-info-swirl

Laat je bedrijf groeien!

^