Kledingwinkel Wageningen

Webshop

Door zoekmachine optimalisatie trok de website veel meer bezoekers aan voor een specifiek kledingmerk. Deze website bezoekers leverde een merkbare stijging van bezoekers in de winkel. Nieuwe klanten van buiten de regio was het resultaat. Maar in maart 2020 lag een winkelsluiting door Corona in de lijn der verwachting. Veel minder passanten in de winkelstraat zou minder omzet opleveren.

Met een op maat gemaakte webshop van Marketing by Arv stond er binnen twee weken een complete webshop online. Het vullen van de webshop en bijhouden van de voorraad wordt ook door ons verzorgt. Na enige tijd hebben we de webshop gekoppeld aan Facebook en Instagram shopping. Door deze social media koppeling kunnen in berichten voorzien worden van een tag welke is gekoppeld met de webshop.

De webshop zorgde ervoor dat het bedrijf online hun verkopen konden doorzetten bij een lockdown.

Een complete winkelsluiting volgde maanden later. Maar door de goede voorbereiding konden direct extra maatregelen genomen worden. We plaatsten direct een nieuw merk en tientallen artikelen online. Zo kon de verkoop toch plaatsvinden in een veilige online omgeving.

Webshop-retail-kledingwinkel-dameskleding-Wageningen-scaled

Hoeveel meer omzet kan jij online halen?

Ontdek het direct

more-info more-info-swirl

Laat je bedrijf groeien!

^