Wordt een succesvollere ondernemer

Met een marketingplan op maat

Je kan het je niet veroorloven om klanten te verliezen!

Krijg weer plezier in het ondernemen

Je klanten kopen sneller

Geniet van het ondernemerschap

Verhoog je omzet

Maak een afspraak
Arvid de Windt

We begrijpen het

Marketing kan soms een last zijn welke je weerhoud om effectief te ondernemen. Daarom vertrouwen grote/kleine bedrijven, startups en non-profitorganisaties ons sinds 2006 om hun bedrijf te laten groeien!

De perfecte oplossing voor jouw bedrijf

Duidelijke communicatie

Zorg voor een heldere boodschap met een Storytelling marketing aanpak. Zo stel je de klant centraal in plaats van jouw bedrijf op de eerste plek te zetten.

Een marketingplan op maat

Maak marketing makkelijk met een helder marketingplan. We zoeken de beste manier voor jouw bedrijf om meer omzet te halen.

Communicatiecampagne

Je hoeft nooit meer te zoeken naar woorden tijdens het schrijven van een blog of social media berichten met een kant-en-klare communicatie-campagne

Maak een afspraak

Zo gaan we het doen:

Stap 1
We zetten jouw doelen op een rij zodat alle neuzen dezelfde kant op staan.

Stap 2
Je krijgt een op maat gemaakt plan dat bij jouw behoeften past.

Stap 3
Bereik jouw doel, hoeveel meer omzet gaan we halen?

In 3 stappen naar meer omzet voor je bedrijf en onderneming

Het succes van...

testimonials testimonials
  • Wendy van Samen Doen

    De manier van een website en teksten creëren is anders dan gewend. Vanuit het storytelling concept word je als ondernemer aan het werk gezet. Het gaat verder dan het aanleveren van tekst. Arvid weet je mee te nemen in het proces wat maakt dat je krachtig achter je eigen product kunt gaan staan. Het geeft zelfvertrouwen, energie en grip!

Webdesign Wageningen Arnhem en Ede

We begrijpen dat marketing overweldigend kan zijn wanneer je niet de tijd of de kennis hebt om het goed te doen.

Met een op maat gemaakt marketingplan stop je met zorgen maken over wat je gaat zeggen en in plaats daarvan kan je weer genieten van het ondernemen.


Bij Marketing by Arv weten we dat je een succesvolle ondernemer wilt zijn. Om dat te doen is het nodig dat de omzet van jouw bedrijf groeit.

Het probleem is dat je niet genoeg tijd en kennis hebt om de marketing goed te doen. Dit geeft een overweldigend gevoel, waar moet je beginnen en wat levert het meeste op. Wij geloven dat marketing een eenvoudige reeks van stappen moet zijn.

We begrijpen het, marketing kan soms een last zijn welke je weerhoudt om effectief te ondernemen. Daarom vertrouwen grote en kleine bedrijven, startups en non-profitorganisaties ons om hun bedrijf te laten groeien!

We gaan het op de volgende manier doen:

1. We zetten jouw doelen op een rij zodat alle neuzen dezelfde kant op staan.
2. Je krijgt een op maat gemaakt plan dat bij jouw behoeften past.
3. Bereik jouw doel, hoeveel meer omzet gaan we halen?

Maak snel een afspraak en in de tussentijd downloadt; 5 manieren om marketing makkelijk te maken. Zo hoef je geen zorgen meer te maken over het mislopen van omzet. In plaats daarvan krijg weer plezier om te ondernemen.


Marketing is voor alle soorten bedrijven van belang. Een strafrechtadvocaat uit Ede krijgt meer cliënten. Een kledingwinkel uit Wageningen ontvangt via een webshop extra omzet. Een handelsonderneming verkoopt veel meerhouten producten en een bruidsfotograaf uit Gelderland krijgt mooie opdrachten door het hele land.

Ook kleine bedrijven hebben baat bij een uitgebalanceerde marketingstrategie. Het door ons gebruikte marketing plan kan zowel snel en doeltreffend worden ingezet voor een zzp’er die verbouwingen doet als een groot bedrijf die een nieuwe product lanceert.

Doordat we een netwerk van professionals om ons heen hebben nemen we veel zorgen uit handen. Van tekstschrijvers tot echte webdesign nerds. Alles voor een solide fundering van jouw marketing.

We zijn ook in te huren voor grote en langdurige projecten. In dat geval verzorgen we vanuit de organisatie zelf de marketing en communicatie.

Marketing is ook nodig als je een product of dienst hebt die het beste is van de hele markt. Het bedrijf met de meest duidelijke communicatie verkoopt meer dan het bedrijf met het beste product.

Wanneer jouw bedrijf samenwerkt met een reclame- of designbureau zorgen wij voor kant-en-klare puzzelstukkenvoor al het materiaal dat ze gaan ontwerpen. Zo blijft de marketingboodschap behouden én blijft een website of het drukwerk in de juiste huisstijl. Indien wij marketingmateriaal ontwerpen houden we de huisstijl gelijk aan het huidige.

Je marketing op orde en weer genieten van het ondernemen!

Maak een afspraak

Download de dagplanner

Download onze dagplanner en merk hoe veel meer je gedaan krijgt in dezelfde aantal uren. In een video legt Arv uit hoe je deze zo goed mogelijk kan gebruiken.

Download de dagplanner

Hoeveel meer omzet gaan we halen?

^